Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

vakar apie 22:00 pirmą kartą paskambinau jaunimo linijos numeriu, ir likau sužavėtas žmogumi, kuris atsiliepė. Jis mane pavertė daug laimingesniu žmogumi. Ačiū Jaunimo linijai.

2016-09-11

ačiu labai jaunimo linijai kat padeda jei gerai kat ir zmonu kur gali isipašokoti kaip jaučosi net neturiu bet labai dekinga labai jaunimo jinijai kat padeda visems aču labai norečau labai padekoti didelis ačiu visems jaunimo jinijai

2016-08-17

Noreciau dar karteli padekoti vyrukui su kurio kalbejau daugiau negu valanda,puikiai isklause,suprato,patare kokiu toliau imtis veiksmiu,ikvepe ir palinkejo geresnes sveikatos ir ramaus vakaro.

2016-06-02

noriu padėkoti jaunimo linijai kai mane palaike sunkausiomis valandomis aciu

2016-05-04

Sveiki. Per trumpą laiką parašiau keletą laiškų apie viską kas mane neramina. Visada bijojau skambinti. Vieną kartą pasiryžau. Atrodo labai sunku kalbėti, bet ta nuosyabi savanorė visiškai mane palaikė. Bet per visą tą laiką tiek iš laiškų, tiek iš skambučių radau nusiraminimą, gerų patarimų. Tai pat palaikymo, supratimo. Labai noriu padėkoti Jaunimo linijai už visą tą palaikymą, kai net nepažįstamiems žmonėms, suteikia vilties, nuramina. Įdomu kaip patys savanoriai nepradeda palūžti, kai išklauso tiek daug kitų problemų, nes kartais žmonės kitus savomis problemomis perkrauna. Labai ačiū jums už viską. Už visą tą pagalbą. Esu labai dėkinga. Linkiu jums didžiausios sėkmės. Jūs nuostabūs. Ačiū.

2016-03-11

Sveiki, esu jau nimo linijos klijentas, norejau padekoti uz pagalba sunkiomis akimirkomis, kai negaliu likti vienas su savo mintimis, o jusu linija maloniai priima dalinimasi ivairiomis susiklosciusiomis situacijomis, kuriu jokiu kitu budu nepavyko isspresti, tai man grazino pasitikejima savimi, pagerino emocine busena, atsirado reikalingumo jausmas, is naujo pradejau myleti gyvenima, patikejau savimi, atsirado naujas noras gyventi zinant, kad yra zmoniu kurie vertina tai kas brangu man, noretusi ir toliau naudotis jusu paslaugomis :-)

2016-03-08

Jaučiu didelę pagarbą šiems žmonėms. Nors iš pradžių dvejojau, ar skambinti, nuo pirmų pokalbio minučių su savanore, pajutau, kad pasielgiau teisingai. Labai džiaugiuosi savanore, kuri lyg draugė man patarė ir nuramino. Iš karto pasijaučiau kur kas geriau.

2016-03-06