Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Kątik kalbėjau su viena mergina, pasakiau tai, ko nenorėjau sakyti niekam, jaučiuosi tarsi pabudusi iš blogo sapno ir matau naują gražią dieną. Ji mane nukreipė tolimesnei pagalbai, ačiū. Jei kas nedrįstate skambinti, sukaupkite jėgas ir kalbėkite, man jaukus anoniminis pokalbis suteikė motyvacijos padėti sau.

2017-11-29

Sveiki, niekada negalvojau, kad kada nors paskambinsiu šiuo pagalbos numeriu, bet dabar esu išties be galo dėkinga visiems savanoriams, kad jūs esate čia ir padedate. Gaila nežinau savo gelbėtojos vardo, bet labiausiai noriu padėkoti jai! Ačiū, tu man suteikei tiek daug ryžto judėti toliau ir kovoti už savo laimę, neatsižvelgiant į kitų žmonių principus ar pavydą.

2017-11-04

Noreciau padekoti siandien 13;02 su manim susirasinejusiai savanorei. Jos deka likau gyva,nors buvau pasiruosusi vaistus salia saves,isgerti... Bet jos deka atsitraukiau nuo ju. Likau gyva ir labai dziaugiuosiu kad paskatino pasikalbeti su man artimu zmogumu,vyra apie savo jausmus.. Jos deka visa tai ivyko....Aciu Labai jums!!!

2017-09-02

Iš tiesų tai labai noriu padėkoti Savanoriui, kuris manęs išklausė. Savanoriui, kuris minėjo turintis labai daug pažįstamų žmonių ir renkantis karmos taškus.Savanoriui, kuris buvo labai geras klausytojas ir pašnekovas. Man buvo sunku,iš pradžių kalbėjome apie vieną mano problemą,galiausiai gavosi taip,kad kartu jų radome dar begales. Kol kas šiek tiek lengviau ir tik dabar pradedu galvoti,kad gal viskas ir susidėlios taip kaip turi būti. Ačiū Tau,mano visi karmos taškai keliauja pas tave. 2017-08-25/26.

2017-08-25

Prieš dvejus metus gyvenimas man buvo pasisukęs tokia linkme, jog atrodė, kad nebebuvo išeities, todėl nusprendžiau, kad reikia žūtbūt ieškoti psichologinės pagalbos. Priėmiau nelengvą sprendimą paskambinti į Jaunimo liniją. Atsiliepusi mergina suteikė būtent tokią pagalbą, kokios norėjau - buvau nuoširdžiai išklausytas, suprastas ir pajutau, kad kalbu su žmogumi, kuris iš tikrųjų stengėsi man padėti. Visada būsiu dėkingas tai nepažįstamajai, kuri suteikė man vilties ir galbūt net išgelbėjo mano gyvybę.

2017-08-07

2017.07.28 16:12-16:33. Ačiū.

2017-07-28

Vakar buvo pats geriausias mano pokalbis per visą mano gyvenimą iki kol mane atjungė telefonas. Jaučiausi suprasta, išklausyta, savanoris tiksliai įvardino kaip aš jaučiuosi ir kokia situacija yra. Suteikė viltį, kad dar yra gerų žmonių. Pakeitė viską, niekada nepamiršiu šio pokalbio. Tai buvo viskas ko man visą gyvenimą truko. Ačiū Tau. Tikiuosi dar kada nors Tave išgirsti.

2017-07-26