Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

2018.06.21 apie 22:30 šnekėjau suvaikinu apie savo lytines baimes. Jis man labai padėjo ir labai mane palaikė. Ačiū jaunimo linijai už puikius konsultantus-draugus.

2018-06-21

Nesu istu zmoniu kur palikineja komentarus, bet sykarta paliksiu, begalo esu laimingas,kad yra tokia linija, kuri padeda zmonems ir galiu pasakyti, kad gelbeja juos. Esu labai suzavetas jaunimo linijos savanoriu profesonalumu, bei gera nuotaika, taip pat labai taikleis pastebejimais. Aciu,kad jus esat ir padedat zmonems, kyla noras net paciam atsilyginti tuo paciu.

2018-06-18

Noriu padėkoti savanoriams kur man parašė ir davė daug patarimų kaip man buvo labai sunku kaip norėjau pasitraukti iš gyvenimo ačiū labai dabar žinau kad yra žmonų kur galiu kraiptis ir nebijau. Ačiū visiems labai jaunimo linijai. Nėra žodžių kalboje tokių, nes apsakyti negaliu.. Ką šiandieną aš jaučiu... ir padėkos tikrai čia maža.. Bet gaila iš tiesų, daugiau aš nieko negaliu, tik tai ištart žodelį - \"ačiū\"

2018-06-17

Dar kartelį labai noriu padėkoti savanoriui su kuriuo kalbėjausi šiąnakt (06-13) skambutis prasidėjo 00:28. Kai paskambinau jaučiausi visiškai beviltiškai, nežinojau kur dėtis, net fiziškai skaudėjo širdį, nieko nesinorėjo, net kilo visokių baisių minčių. Skambučiui įpusėjus ir po jo ilgai šypsojausi ir pasijučiau labai laiminga. Savanorio padrąsinta, po skambučio išdrįsau tapti begėde ir parodyti savo jausmus žmogui, kuris mane nuliūdino. Ir labai dėl to džiaugiuosi. Jei ne šis skambutis, turbūt dar dabar jausčiausi tragiškai ir nebūčiau parašiusi tam žmogui. O dabar matau, kad pasielgiau labai teisingai ir padariau viską, ką galėjau. Jaučiu didžiulį palengvėjimą. Išties, nuostabus, empatiškas savanoris man pakliuvo. Siunčiu jam pačius gražiausius linkėjimus ir begalo džiaugiuosi, kad yra tokių žmonių Lietuvoje. Jūs darote begalo didelį darbą. Nusprendžiau įsigyti „begėdžio“ marškinėlius ir taip paremti JL, bei padėti sau visados prisiminti, kad jausmai tikrai nedaro gėdos. Su pačia didžiausia meile - AČIŪ!

2018-06-13

Sveiki :] Noriu padekoti savanorei, su kuria kalbejau geguzes18, apie 18.30, pokalbis truko ilgiau nei valanda. Noriu ne tik padekoti,kad po tiek apturetu pokalbiu,dar sugebejo atrasti noro ir kantrybes kalbeti nuosirdziai suu manim, bet ir atsiprasyti(ne tik jos, bet ir kitu savanoriu, su kuriais esu kalbejus) jei kada, ka nors pasakiau ne taip, ar priverciau pasijausti blogai. :]]]

2018-05-26

Sveiki, nesu skambinusi ir niekada nesikreipiau pagalbos, tačiau Jaunimo Linija ir Jūsų veikla, pastangos man padėjo labai daug suprasti apie žmones, susiduriančius su emocinėmis problemomis. Labai norėčiau, kad niekados nesustotumėte ir visais įmanomais būdais skleistumėte žinią apie savo veiklą ir siūlomą pagalbą. Jei aš būčiau, kiek anksčiau žinojusi tiek, kiek Jūsų pagalba žinau dabar - aš turbūt visdar galėčiau apkabinti man labai brangų žmogų. Bet yra kaip yra - gaila, kad kai kuriuos dalykus supratau per vėlai. Jūsų skleidžiama žinia neleis man kartoti mano klaidų. Aš labai Jums dėkinga už tai.

2018-05-14

Jaunimo linija man labai padėjo ir davė idėjų kaip elgtis toliau. Pasitikiu ja ir žinau, kad galiu drąsiai patikėti jai savo sunkumus.

2018-04-22