Apie mus
Kodėl pagalba nemokama?
Informacinis bankas
Naujienos
Sunku būna visiems

Šiandien mane ištiko vienas iš didžiausių panikos priepuolių, kuriuos esu turėjęs. Net geriant raminamuosius maniau, jog išprotėsiu. Paskambinau į jaunimo liniją ir atsiliepė labai malonaus balso mergina. Pokalbis truko ilgai ir ji ne vien išklausė mane bei leido man kreipti temą jeigu pradėdavau panikuoti, bet tuo pačiu labai nuoširdžiai pati užvesdavo mane ant kelio ir pasakydavo tai, kas tikrai nuramindavo. Jos patarimai buvo tikslūs, profesionalūs, bei nuoširdūs. Deja, baigus pokalbį panikos priepuolis po dvidešimties minučių vėl pasikartojo ir lygiai tiek pat intensyviai, todėl paskambinau antrą kartą. Atsiliepė vėlgi labai malonaus balso mergina. Galiu tik pakartoti ką viršuje rašiau, nes pokalbis truko ilgai bei man leido jį kontroliuoti arba nuvesdavo ant temos, kuri mane nuramindavo. Vėlgi, rūpestis buvo nuoširdus ir pokalbiui pasibaigus jau jaučiausi žymiai geriau. Iš visos širdies noriu padėkoti abejoms darbuotojoms, kurios atliko nepaprastai gerą darbą. Jaučiuosi saugesnis žinodamas, kad ištikus nelaimei galiu kreiptis pagalbos, ir jos sulaukti. Ačiū, ačiū ir dar penkis kart ačiū. Pokalbiai prasidėjo 2020/01/25 2:00PM ir 2:54PM. Mano telefono numeris nurodytas viršuje, jeigu pagal jį galite identifikuoti, kurios darbuotojos leido man išvengti nelaimės, jos nusipelno didžiausio pagyrimo už puikų darbą. Ačiū Jums.

2020-01-25

Šiandien susirašinėjau su viena savanore. Pokalbis prasidejo 20:09. Iš pradžių aš realiai norėjau numirti, bet pasikalbėjus atsivėrus jai man palengvėjo ir tai buvo nepaprastas pokalbis. Atrodo buvau jau praradus vilty, tokioj nevilty buvau ir taip nuoširdžiai pasikalbėjom kad man pasidarė lengviau. O pokalbio pabaigoje iš jos nuskambėjo tokie nuostabūs žodžiai kad as verta meilės pagarbos ir visko ko geriausio esu verta. Tai isgridau is pirmo zmogaus gyvenime. Ir ji tikejo manimi kad as dar daug pasieksiu gyvensiu ir sieksiu savo svajonių. Tai buvo kažkas nuostabaus. Tai buvo nuostabiausias pokalbis su savanore per visa mano gyvenima. Ačiū jai ir ačiū kad visi jūs esat jaunimo linija ❤️❤️❤️

2020-01-17

Užteko 58 jaunimo linijos man skirtų minučių, ir tas juodas filtras žiūrint į kasdienybę pasikeitė į šviesiai pilką. Be proto didelis ačiū tai savanorei, kuri klausė savo širdies, davė nuostabų patarimą, ir suteikė dalį savo tikėjimo, kurio trūko man, kad galėčiau lipti į viršų.

2020-01-05

Savanoris man labai padejo ir isklause svarbiausia buti atviram/ai pries ji/ja tai jeigu turite iskylusiu problemu nepagailesit parasyt savanoriui Aciu!

2019-12-26

12.18 Nors ir su savanoriu neturėjome aptarti daug laiko ir neaptarėme smulkmenų (pokalbis prasidėjo 21.32), tačiau savanoris puikiai suprato mano problemas ir kartu radome sprendimą. Po pokalbio pasijaučiau žymiai geriau, nes kažkam išsipasakojau, o to man ir labiausiai reikėjo. Ačiū už pagalbą!

2019-12-18

Kalbėjome šeštadiniui (11-09d) tik prasidėjus. Labai noriu padėkoti Savanoriui išklausiusiam manęs, pasidalinusiam savo santykių patirtimi ir palinkėjusiam man sėkmės. Gaila, bet manieji santykiai nesusiklostė taip, kaip kalbėjome, kad norėčiau, tačiau vis tiek esu dėkinga, kad išklausei ir, kad mano, tuo metu didžiausios pasaulio problemos Tau nepasirodė menkos, nereikšmingos ir nevertos dėmesio. Ačiū, man to labai reikėjo.

2019-11-10

Iki mano emocinio tobulėjimo dar ilgas kelias, tačiau jau dabar noriu pasakyti AČIŪ. Puikiai žinau, kad to vakaro mano planas būtų išsipidęs ir dabar negalėčiau parašyti žios žinutės. Mano būklė vis dar nėra tobula. Žinau, kad išlipti iš depresijos liūno nėra lengva, tačiau dabar esu ne vienas ir sunkią akimirką galėsiu parašyti čia.

2019-09-04